banner

Skogsbruk

Det är inte ovanligt att en skogsmaskin måste lämnas obevakad på arbetsplatsen t.ex. över natten, vilket ger en tjuv chans att arbeta ostört.

Motolock Kod gör att tjuven väljer ett annat fordon.

Avskräck tjuven

I dagens skogsbruk använder man stora och dyra maskiner som tidvis måste lämnas utan direkt övervakning, t.ex. över natten. En startspärr är inte bara ett enkelt sätt att i många fall få billigare försäkring, utan gör också att tjuven oftast väljer en annan maskin som är ett lättare mål. Även om din maskin inte är fabriksny, så innebär montering av en Motolock Kod startspärr oftast att du i förlängningen slipper spilla tid på ett försäkrings ärende, reparationer eller att helt enkelt ersätta din maskin mitt i arbetssäsongen. Med dubbla oberoende kretsar som kommunicerar trådlöst och krypterat kan även den tjuv som får arbeta ostört inte enkelt följa kablar mellan enheterna, vilket gör det svårt att tjuvkoppla ditt fordon.

Spåra ditt fordon

Motolock Kod kan även enkelt kombineras med en GSM baserad spårningsutrustning med positionering via GPS och GSM nätet. Enhetens vibrations och tilt-sensorer detekterar obehörig flyttning av fordonet, och vid manövrering av Motolock kan automatiskt GPS position låsas (s.k. Geofence), respektive deaktiveras. Fullt utbyggt kan systemet positionera ditt fordon och larma b.la. hytt, motorutrymme och även externa enheter som skördar-aggregat eller motsvarande.
Kontakta Oss

Kontakta oss för information om montering i just din modell, eller hjälp att hitta en återförsäljare som kan montera enheten till dig.

Motolock Kod säljs av AB Jetco

Kontakta Oss

info@jetco.se +46 (0)40 - 41 45 00 Skicka e-Mail