banner

Åkeri

Även om startspärr och även larm är standard på de flesta personbilar sedan flera år tillbaka, så saknas detta på i princip alla tunga fordon utom ett fåtal helt nya.

Motolock Kod kan eftermonteras på alla fordon på marknaden.

Hindra stöld och obehörig användning

I de flesta personbilar finns det idag en startspärr som standard i kombination med centrallås, och även i många fall även ett fabriksmonterat larm. Dock saknar i princip alla utom de allra nyaste lastbilarna helt denna utrustning, och även idag säljs nya fordon utan startspärr monterad från tillverkaren. Motolock Kod kan eftermonteras på i princip alla fordon oavsett tillverkare , modell och ålder, och finns för både 12 och 24 volts applikation. Med trådlös, krypterad kommunikation mellan de dubbla brytande enheterna kan inte en potentiell tjuv följa en uppenbar kabel och montera bort enheten, vilket ger utmärkt säkerhet. Samtidigt manövreras Motolock Kod med en enkel PIN-kod som vid behov enkelt kan bytas och göras tillgänglig för behöriga förare.
Kontakta Oss

Kontakta oss för information om montering i just din modell, eller hjälp att hitta en återförsäljare som kan montera enheten till dig.

Motolock Kod säljs av AB Jetco

Kontakta Oss

info@jetco.se +46 (0)40 - 41 45 00 Skicka e-Mail